A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Április hónap terméke
Pulled pork BBQ hamburger

Karrier

Álláslehetőségek

A Zalaco zalaegerszegi Kaszaházi úti üzemébe keres: cukrászt, cukrászsegédet és mosogatót!
Amit kínálunk:
Modern munkakörülményeket, folyamatosan fejlődő, stabil munkahelyi hátteret, versenyképes jövedelmet, egymást segítő munkatársakat.

Jelentkezni hétköznaponként 8-16 óra között Stangli Csabánál a 20/ 441-8921-es számon vagy ezen az e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehet.


Zalaegerszegre elektromos és mechanikus karbantartókat felveszünk

A Zalaco Sütőipari Zrt. elektromos és mechanikus karbantartókat keres kiemelkedő bérezéssel hosszú távra. Jelentkezni a 06/20-415-6733-as telefonszámon és fényképes önéletrajzzal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.


Álláslehetőségek kereskedelemben, vendéglátásban 

Hévízre eladót felveszünk! Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót, hosszú távra, teljes munkaidőre. Jelentkezni a 06 20/953-2355-ös telefonszámon és az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet fényképes önéletrajzzal.

Ajkára eladót felveszünk! Dinamikusan fejlődő szaküzlet hálózatunkba keresünk ügyes, megbízható eladót, hosszú távra, teljes munkaidőre. Jelentkezni a 06- 20/465-3011-es telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

Egyéb álláslehetőségek

Vagyonőr

Érvényes vizsgával rendelkező vagyonőrt felveszünk.
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, "vagyonőr" jeligével.

Takarító

Zalaegerszegi üzemünkbe megbízható takarítót keresünk. Érdeklődni a 92/509-975-ös telefonszámon lehet hétköznap 8 és 16 óra között.

Rekeszmosó

A Zalaco Zrt rekeszmosó munkakörbe keres munkatársat! Jelentkezni a 92/509-975-ösEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telefonszámon lehet 8-18 óra között. 


Pályázataink a
Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 
duális képzésén résztvevő, a 2017/2018-as tanévben elsőéves hallgatók számára

részletek...

 

"Élvezze a különbséget!"
  • Elérhetőségeink

   Zalaco Sütőipari Zrt.
   8900 Zalaegerszeg,
   Kaszaházi út 34.

   +36(92)509-960
   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Kövess minket!

  • Kapcsolat